Om oss

Velkommen til nettbutikken min. Velkommen til drømmen min.

En størrelse for stor drives av Heidi Rosander, og har sin base i Kristiansand. Mange kjenner meg kanskje fra bloggen " En størrelse for stor ", en blogg jeg har hatt siden 2016. Jeg har valgt å la navnet på bloggen min også bli navnet på nettbutikken min.

Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for klær. Helt fra jeg var liten, så var jeg opptatt av å kle meg fint. Jeg var glad i farger, og veldig opptatt av at selv om jeg var en størrelse større enn mange andre, så skulle ikke det hindre meg i å være velkledd. Jeg brenner for at vi formfulle kvinner skal stråle, være velkledde og stolte av den vi er. Jeg brenner for at vi skal føle oss flotte fordi vi er flotte!

Klær er en stor lidenskap.  Drømmen min, den har lenge vært og kunne starte en nettbutikk for dere flotte, formfulle kvinner. Og nå er den her, nettbutikken min: En størrelse for stor - for kvinner med kurver.

Jeg er så stolt, og så glad for at drømmen min ble til virkelighet, og jeg håper dere vil finne klær her til din smak, og til din kropp.

I nettbutikken min vil du finne tre merker som jeg selv er utrolig glad i, og som jeg vet leverer kvalitet: Gozzip, Gozzip Black, Studio og Sandgaard. Dette er klær med god passform, med flotte design og fine farger. Her vil du finne klær til deg som er glad i farger, til deg som liker det elegante, til deg som liker å våge, og til deg som liker det klassiske og trygge.

I nettbutikken vil du finne klær fra str 42-56. 

I tillegg til klær, så vil jeg også selge de beste strømpebuksene fra Pamela Mann. Vi kjenner alle til strømpebuksemarerittet. Strømpebuksene som man ikke får høyt nok opp i livet, eller i skrittet. Strømpebuksene som hele tiden sklir ned, og som da gjerne blir liggende under magen. Jeg trodde aldri jeg skulle få gode strømpebukser. Men så oppdaget jeg Pamela Mann sin plussize kolleksjon, og disse er virkelig en drøm. Jeg er stolt over og kunne selge disse i min nettbutikk.

I nettbutikken, så kan du handle akkurat når det måtte passe deg. Jeg er også her for deg for å gi all den hjelpen du måtte trenge. Du skal oppleve handelen god, og trygg. Har du spørsmål, så ring meg på: 917 98273, eller send meg en e-post på : post@enstorrelseforstor.no 

Ikke alle synes det er enkelt å bestille på nettet, og da hjelper jeg deg gjerne. 

For deg som bor i Kristiansandsområdet, eller som har lyst til å ta turen, så vil jeg også gi dere muligheten til å komme hjem til meg for å se klærne, og prøve dem på. Les mer under " Min lille hjemmebutikk."

Tusen takk for at du handler i min nettbutikk.