Frakt/Retur/Betalingsmåter

Frakt og levering

Varen/varene du bestiller vil bli sendt senest dagen etter bestilling dersom varen/varene er på lager. Bestiller du i  helgen, eller en helligdag, så sendes pakken første hverdag.

Fra pakken sendes, så må du beregne 1-5 dager før pakken er hos deg.

Når du handler hos oss, så kommer frakt på 69 kr i tillegg til bestillingen. 

Returfrakt må du som kunde betale selv.

Vi sender til hele Norge med unntak av Svalbard.

 

Angrefrist og retur

Du kan alltid angre på et kjøp, og du har alltid 14 dagers returrett. Returretten gjelder i 14 dager, og gjelder fra den dagen du mottok varen.

Angrerett har du som kunde etter angrerettloven. Angrer du et kjøp, gi beskjed så snart du kan, så vi kan slette ordren. Er pakken allerede sendt, må du selv betale returfrakt. Ønsker du å bytte til en annen størrelse, eller en annen vare, så må du legge inn en ny bestilling.

Du har alltid 14 dagers returrett på det du handler i nettbutikken vår. Returretten gjelder fra den dagen du mottar pakken fra oss. Husk at du fyller ut angrefristskjemaet som ligger i pakken, og sender det sammen med det du ønsker å returnere.

 

Unntak fra angreretten

Dersom varen/varene har blitt brukt utover at man prøver for å se om varen/varene passer. Varene sjekkes når de kommer i retur.

Strømpebukser og sokker byttes ikke. Dette av hygieniske årsaker.

 

Du må selv betale returfrakt, og du er selv ansvarlig for en trygg retur. Vi anbefaler deg å sende returen med sporing.

Dersom du ønsker å bytte en vare, så bestiller du varen på nytt i nettbutikken. Når vi mottar returen din, så tilbakebetales pengene på kortet som du betalte med, eller jeg gir Klarna beskjed.

 

Betalingsmåter

En størrelse for stor aksepterer disse betalingsløsningene:

* Klarna - få faktura, og utsett betalingen i 30 dager

* Kortbetaling: Du kan betale med kort ved å bruke Klarna, og velge " Betal nå"

* Vipps